menu
cart
29kr frakt, leverans 1-3 dagar, fraktfritt från 500kr

Köpvillkor

Vid frågor, önskan om retur eller andra ärenden, maila oss på info@rakgrossisten.se

Köpvillkor

Priser på hemsidan inkluderar moms. Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar.
Betalning sker via med kontokort såsom Visa eller Mastercard.
Företaget heter Rakgrossisten Sverige och är momsregistrerat och godkänt för F-skatt. Organisationsnumret är 8306186910.

Säkerhet

Kreditkortsdetaljer hanteras och överförs med SSL.
Kreditupplysning behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.
Åldersgräns för beställning är 15 år.

Allmänna villkor

Genom att beställa så godkänner du att dina person- och kontaktuppgifter registreras av företaget och används för kontakt och leverans.
Kunden ansvarar för att se till att den angivna leveransadressen är korrekt.

Ångerrätt/returrätt

Enligt lag har du som kund 14 dagars full returrätt från att du mottagit varan. Oanvända varor kan alltid returneras inom denna tidsperiod och ingen returavgift tas ut, men du betalar själv för frakten enligt Postens portotabell.

För att returnera, kontakta oss först via e-post på info@rakgrossisten.se. Efter detta skickar du tillbaka varan väl förpackad, exempelvis i ett vadderat kuvert, till vår adress:

Rakgrossisten
Idrottsvägen 6
724 65 Västerås

När försändelsen nått oss krediterar vi fakturan. Om du redan betalat din order sätter vi över köpessumman till ditt bankkonto och meddelar dig när detta är gjort.

Nöjd kund-garanti

Om du inte är nöjd med ditt köp så kan du kontakta oss för att få hela köpesumman tillbaka inom 14 dagar. Om du använt produkten kan du meddela oss varför produkten inte var till tillfredsställelse och du får då trots att du använt produkten tillbaka hela köpessumman.